Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Αυτοδιοίκηση Συνένωση δημάρχων για μία «Βιώσιμη Πόλη»

Συνένωση δημάρχων για μία «Βιώσιμη Πόλη»

Σχετικά

Περισσότερα

Στα πλαίσια της 1ης γενικής συνέλευσης του Δικτύου πόλεων «Βιώσιμη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.

Στη πρώτη αυτή γενική συνέλευση, προεδρεύοντος του Δημάρχου Πύλου Νέστωρος Δημήτρη Καφαντάρη, ο κ. Κωστούρος είχε σειρά επαφών με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γεώργιο Πατούλη και με πολλούς ακόμη αιρετούς συναδέλφους του στην αυτοδιοίκηση.

Στην 1η γενική συνέλευση του Δικτύου πόλεων ''Βιώσιμη Πόλη'' ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης δήλωσε: «Το δίκτυο πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη” αποτελεί μία πρωτοβουλία Δημάρχων της Ελλάδας και της Κύπρου, με στόχο την κάλυψη και τον εντοπισμό όλων εκείνων των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των Δήμων που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από μεμονωμένους φορείς αλλά από ομάδες φορέων.

Το δίκτυο πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη” αποτελεί για εμάς στον Δήμο Ναυπλιέων ένα ακόμη ”εργαλείο” που μέσω αυτού θα επιδιώξουμε την πραγματοποίηση στόχων για την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων όπως, επιχειρησιακός και στρατηγικός σχεδιασμός,διαχείριση απορριμμάτων, προστασία περιβάλλοντος,ανάδειξη πολιτισμού, πολιτιστική, τουριστική και αγροτική ανάπτυξη,εξοικονόμηση ενέργειας κ.α.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια