Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας

Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας

Σχετικά

Χθες το απόγευμα (26 Ιουλίου) στο Φουγάρο, δόθηκε Συνέντευξη Τύπου, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο, παρουσία των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του 1ου πολιτιστικού φεστιβάλ «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Οι «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» είναι το αποτέλεσμα μιας αδήριτης ανάγκης έκφρασης των πολιτιστικών συλλόγων της Αργολίδας που επί πολλά έτη ασφυκτιούσε κάτω από την αδυναμία συντονισμού και οργάνωσης του συνολικά παραγόμενου πολιτιστικού προϊόντος στο Νομό.

Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας

Πρόκειται, για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια καταγραφής, ταξινόμησης και προβολής του πολιτισμικού γίγνεσθαι του Τόπου μέσω των γνήσιων εκφραστών του δηλαδή των πολιτιστικών μας συλλόγων.

Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν οι Αργολιδείς δημιουργοί και στόχος είναι μέσα από ένα καλά οργανωμένο πλαίσιο υποστήριξης από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και μέσω της ελκυστικότητας που προσδίδει ένα πλούσιο πρόγραμμα συσσωρευμένων εκδηλώσεων προς το κοινό να υπάρξει προστιθέμενη αξία σε κάθε μεμονωμένη προσπάθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τις δράσεις του φεστιβάλ από την επίσημη ιστοσελίδα dromoipolitismou.gr και κάνοντας Like στην σελίδα στο Facebook Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια