Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Θέατρο για το περιβάλλον στο Ναύπλιο

Θέατρο για το περιβάλλον στο Ναύπλιο

Σχετικά

Περισσότερα

Ο τομέας Περιβάλλοντος του ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. διοργανώνουν θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου, στο θέατρο Τριανόν την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις στις 10:00 και στις 12:00.

Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων και κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το θεατρικό δρώμενο από την ομάδα «Εν οδώ», το οποίο βασίζεται στο παραμύθι με την ονομασία «Οι φύλακες της Φύσης, Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση» του καθηγητή περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη.
 

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ, είναι Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών λαμπτήρων και μικροσυσκευών εγκεκριμένο από το ΥΠΕΚΑ (fotokiklosi.gr). Στόχος της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι η συνεισφορά στην Εθνική Ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος στο γενικό πλαίσιο που καθορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της από το 2011 με σχετική αδειοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας έχει ενημερώσει 500 σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια