Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Άρθρο Τελευταία ευκαιρία για αποζημιώσεις από την ΑΣΠΙΣ

Τελευταία ευκαιρία για αποζημιώσεις από την ΑΣΠΙΣ

Σχετικά

Περισσότερα

Στην ιστοσελίδα των  εταιριών “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “Commercial Value ΑΑΕ”  αναρτήθηκε ανακοίνωση περί ολοκλήρωσης της διαδικασίας κατάρτισης και καταχώρησης των καταστάσεων των δικαιούχων απαιτήσεων κατά των δύο αυτών εταιριών. Η αναγγελία των απαιτήσεων από τους ασφαλισμένους είχε ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας αναφέρονται τα εξής:

“Ανακοινώνεται στους ασφαλισμένους των εταιρειών ότι καταρτίστηκαν και καταχωρήθηκαν στην αρμόδια Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) οι καταστάσεις δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησής τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης στην ιστοσελίδα https://liqportfolios.bankofgreece.gr:63747/default.aspx

Όσοι  ασφαλισμένοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στις ανωτέρω καταστάσεις,  μόνο με Ανακοπή κατά των Καταστάσεων στο αρμόδιο Δικαστήριο υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθεί η απαίτησή τους κατά των ασφαλιστικών εταιριών, ώστε να δικαιούνται αποζημίωση σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στη σχετική νομοθεσία.

Η προθεσμία για την κατάθεση της Ανακοπής λήγει σε 45 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση των Καταστάσεων Δικαιούχων, δηλαδή λήγει τον Ιανουάριο 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιριών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE η προθεσμία για την άσκηση Ανακοπής στο Πρωτοδικείο Αθηνών λήγει την 18η Ιανουαρίου 2016. 

Για όποιον ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το δικαίωμα της απζημίωσης θα πρέπει μέχρι τέλους του έτους 2015 να επικοινωνήσετε με το Δικηγορικό μας Γραφείο (info@legalaction.gr), προκειμένου να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την άσκηση  Ανακοπής κατά των καταστάσεων με τους δικαιούχους αποζημίωσης.
 
* Η Αναστασία Χρ. Μήλιου είναι Δικηγόρος Παρ’Εφέταις Αθηνών
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια