Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021
Home design
Αρχική Ειδήσεις Πολιτική Ευχαριστεί για την πρωτιά ο Ανδριανός

Ευχαριστεί για την πρωτιά ο Ανδριανός

Σχετικά

Η σεμνή και ουσιαστική εκπροσώπηση του Γιάννη Ανδριανού στη βουλή είναι από τους βασικούς λόγους που η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τα ηνία στην Αργολίδα και γι’ αυτό στην δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους Αργολίδείς που έδωσαν γι’ ακόμα μια φορά την πρωτιά στη ΝΔ, σε τοπικό επίπεδο, σημειώνοντας πως θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους συμπολίτες του με αίσθημα ευθύνης.

Ο Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το αποτέλεσμα είναι καθαρό και βεβαίως σεβαστό από όλους.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο παραμένει η αποκατάσταση της σταθερότητας, η αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε στην οικονομία και την κοινωνία αυτούς τους μήνες, η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την ανάκαμψη και την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση. Το έργο που αναλαμβάνει η νέα κυβέρνηση είναι βαρύ και δύσκολο. Δεν επιτρέπει καμία απολύτως παρέκκλιση προς τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα, τα πειράματα στην πλάτη των Ελλήνων. Η νέα κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει στην πράξη πως έχει ωριμάσει, και βεβαίως οφείλει να μην επαναλάβει τα καταστροφικά λάθη της προηγούμενης περιόδου.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε για μια ακόμη φορά την προεκλογική μάχη με κύριο όπλο την ειλικρίνεια. Είμαστε περήφανοι γιατί εμείς δεν καταφύγαμε στο ψέμα, στη λάσπη, στην εξαπάτηση των πολιτών. Χτίζοντας πάνω σε αυτές τις αρχές, πρέπει να δούμε από δω και πέρα ακόμα πιο αποφασιστικά πώς θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ιδιαίτερα στην Αργολίδα, η Νέα Δημοκρατία διατήρησε την πρωτιά. Είναι μια σημαντική επιτυχία, μεγάλη τιμή και βαριά ευθύνη. Και θέλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τους συμπολίτες μου με αίσθημα ευθύνης, αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και συμβάλλοντας στην επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων, στην προώθηση των αναγκαίων έργων, στην διόρθωση των μεγάλων κοινωνικών αδικιών της κρίσης».
 


Ακολουθήστε το anagnostis.org στο Google News

Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Αριθμοί :

Home design

Πρόσφατα σχόλια