Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΑπό ποιους απαρτίζεται το νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Από ποιους απαρτίζεται το νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Σχετικά

Περισσότερα

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου στην Πελοπόννησο διαμορφώνεται ως εξής:

Η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη καταλαμβάνει 31 έδρες, η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» του Οδυσσέα Βουδούρη 9 έδρες, η παράταξη «Πελοποννησιακή Συνεργασία» του Γιώργου Δέδε 4 έδρες, και από 2 έδρες καταλαμβάνει η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Γόντικα και η παράταξη της Πελοποννήσου με τη Χρυσή Αυγή του κ.Δολτσιανιάδη. Από 1 έδρα θα έχουν οι Οικολόγοι, η Ανταρσία και η Πελοποννησιακή Ένωση του Γιάννη Μανώλη.

«Νέα Πελοπόννησος» – Πέτρος Τατούλης:

Στην Αρκαδία από την παράταξη του κ. Τατούλη εκλέγονται οι 5 πρώτοι σε σταυρούς, ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Κατσίρης, η Κλειώ Παπαντωνίου- Κορώνη και ο Γιώργος Μπακούρης.

Στη Μεσσηνία εκλέγονται 5 περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Περικλής Μαντάς, η Αντωνία Μπούζα, η Ντίνα Νικολάκου, ο Άγγελος Χρονάς και ο Απόστολος Γκούνης.

Στη Λακωνία εκλέγονται  7 περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Ηλίας Κανελλάκης, Χαράλαμπος Σκούρος, Γιάννης Τζεφεράκος, Σταματική Μπελεγρή, Γιάννης Μπουκουβάλας, Παναγιώτης Καρράς, Ηλίας Στρατηγάκος.

Στην Αργολίδα εκλέγονται 6 περιφερειακοί σύμβουλοι οι:  Βασίλης Σίδερης, Φάνης Στεφανόπουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Γιάννης Σαρρής και Αναστάσιος Τζανής.

Στην Κορινθία εκλέγονται 8 περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Κώστας Λέγγας, Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Αθανάσιος Γκίκας, Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αλέξιος Αλεξόπουλος.

«Πελοπόννησος Πρώτα» – Όδυσσέας Βουδούρης:

Στην Αρκαδία ο Τάκης Γατσόπουλος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης) και ο Παναγιώτης Γκανάς.

Στη Μεσσηνία εκλέγονται ο ίδιος ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πατσαρίνος και η Γιώτα Κοζομπόλη.

Στη Λακωνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Χρυσαδάκος.

Στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρήλος

Στην Κορινθία ο υποψήφιος ανιτπεριφερειάρχης Θεοφάνης Κουρεμπές.
 
Από την παράταξη του Γιώργου Δέδε εκλέγονται ο ίδιος στην Κορινθία και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μαριλένα Σούκουλη.

Στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς και στη Μεσσηνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς.

Από την παράταξη Γόντικα εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και ο Βαγγέλης Γούργαρης στην Αρκαδία.

Από την παράταξη Δολτσιανιάδη εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθ. Χουρσαλά.

Τέλος εκλέγονται η Δήμητρα Λυμπεροπούλου από τους Οικολόγους Πράσινους στην Μεσσηνία, ο Παναγιώτης Κάτσαρης από την Ανταρσία στο Μωριά και από την Πελοποννησιακή Ένωση ο Γιάννης Μανώλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design