Τρίτη, Απρίλιος 13, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΑχλαδόκαμπος και Ροεινό χωρίς συνταγογράφηση

Αχλαδόκαμπος και Ροεινό χωρίς συνταγογράφηση

Σχετικά

Περισσότερα

Εξαιρετικά δύσκολη έως και αδύνατη είναι η συνταγογράφηση των φαρμάκων των κατοίκων του Αχλαδοκάμπου και του Νέου Ροεινού στα αντίστοιχα αγροτικά ιατρεία, αφού δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή,  εξαιτίας της έλλειψης ενσύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο.
Αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρούνται ασθενείς και γιατροί για να δώσουν λύση στο πρόβλημα που υπάρχει.
Το θέμα για να λυθεί εν έτη 2013, θέλει συντονισμό των αρμόδιων υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Υγείας, και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων!
Μάλιστα φαίνεται ότι  η γραφειοκρατία είναι τόσο μεγάλη και το πρόβλημα συσεπίλυτο, ποοτυ αναγκάστηκε ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννη Ανδριανός να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους υπουργούς Γ. Βρούτση, Α. Λυκουρέντζο, και Κ. Χατζηδάκη για να πάει το ίντερνετ στα συγκεκριμένα χωριά!
Όπως τονίζεται στην ερώτηση που κατατέθηκε «Σοβαρά  προβλήματα  αντιμετωπίζουν  οι  κάτοικοι – ασφαλισμένοι  σε ορεινά  και  ημιορεινά χωριά της Αργολίδας από την έλλειψη  ενσύρματης  σύνδεσης  με το διαδίκτυο στα  αγροτικά περιφερειακά  ιατρεία  του Νομού  Αργολίδας, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη έως και αδύνατη την συνταγογράφηση.
Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι σε ολόκληρο το χωριό του Αχλαδόκαμπου – και κατ’ επέκταση στο αγροτικό ιατρείο –  δεν  υπάρχει ενσύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο καθώς η σχετική εγκατάσταση  από  τον ΟΤΕ έχει ήδη καθυστερήσει  εννέα μήνες. Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται και στο Νέο Ροεινό, όπου το αγροτικό ιατρείο δεν διαθέτει ενσύρματη σύνδεση αν και το χωριό έχει αυτή τη δυνατότητα από πλευράς υφιστάμενων υποδομών, καθώς και σε άλλες περιοχές της Αργολίδας».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια