Σάββατο, Απρίλιος 17, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΧρηματοδότηση διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Χρηματοδότηση διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Σχετικά

Περισσότερα

Οριστικοποιήθηκε ο τρόπος χρηματοδότησης, μέσω του ΕΣΠΑ, του έργου της επίλυσης του ζητήματος διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο, όπως ανακοίνωσε η περιφέρεια.
Η οριστικοποίηση προέκυψε κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρο Καλαφάτη και τον Ειδικό Γραμματέα του ΕΠΠΕΡΑΑ Ανδρέα Ανδρεαδάκη, που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΚΑ.
Ο κ. Τατούλης, αφού χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως «ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό βήμα για την επιτυχία του σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εξέφρασε την ικανοποίησή του, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά την πολιτική θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ότι «η λύση του πολύ δύσκολου και διαχρονικού προβλήματος της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν συνεισφέρει απλώς στη δημιουργία ενός νέου τομέα οικονομίας, αλλά θα συμβάλλει καθοριστικά στο στόχο να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο Ευρωπαϊκής Περιφέρειας και Περιφέρεια της αειφορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design

Πρόσφατα σχόλια