Στρώνουν χαλί για τα σκάφη στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια έκθεση για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, «Mediterranean Yacht Show 2017» από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου.

Η ιδιωτική έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου και διαφημίζει την πόλη στο εξωτερικό, δίνοντας έστω και πρόσκαιρα μία ξεχωριστή αίγλη και γκλαμουριά στην Αργολική πρωτεύουσα.

Το περυσινό «MEDYS» κατόρθωσε να σημειώσει ένα ρεκόρ, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη να συμμετέχουν στην έκθεση.

Τουρισμός πολυτελείας στο Ναύπλιο

Μέρα κρουαζιέρας και σήμερα στο Ναύπλιο με το πολυτελέστατο Silver Whisper να αποβιβάζει 382 τουρίστες στην Αργολική πρωτεύουσα.

Ναύπλιο όπως λέμε Κατάκολο! (Pics)

Χιλιάδες τουρίστες βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα (24/4) στην Αργολική πρωτεύουσα με το βασιλικών διαστάσεων (297 μέτρων) ms Koningsdam, το Crystal Espirit και το «δικό μας» πια Celestyal Nefeli να εντυπωσιάζουν, φέρνοντας και μπόλικο κόσμο.

Δίπλα σε δύο καμένες καρέκλες βρέθηκε απανθρακωμένος ο 54χρονος στο Ναύπλιο

Έχοντας υποκύψει στα σοβαρότατα εγκαύματά του, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 54χρονος άντρας, όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Σπάρτης στο Ναύπλιο.

Βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, δίπλα σε δύο καμένες καρέκλες. Καμένη ήταν και η κουρτίνα της μπαλκονόποτρας, η οποία προφανώς κάηκε στην προσπάθειά του άντρα να γλιτώσει από τις φλόγες.

Τον 54χρονο, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, προσπάθησε να σώσει η μητέρα του ρίχνοντας πάνω του ένα σεντόνι για να σβήσει την φωτιά. Όμως δεν τα κατάφερε.

Ναύπλιο: Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του

Απανθρακωμένος βρέθηκε στο σπίτι του στο Ναύπλιο, στην οδό Σπάρτης, ένας 54χρονος άνδρας το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4).
 

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβετικά οχήματα με 6 άνδρες και ασθενοφόρο όπου και παρέλαβε την σωρό του άτυχου άνδρα.

Αερόστατο «Εθνική Ελλάδας» στο Λεωνίδιο! (Pics, Vid)

Το έθιμο με τα αερόστατα είναι αυτό που δίνει μία άλλη αίγλη στο «τσακώνικο» πάσχα και συγκέντρωσε και φέτος τα βλέμματα του κόσμου.

Ένα αερόστατο διαφορετικό από τα άλλα πέταξε την φετινή Ανάσταση στο Λεωνίδιο.

Μέσα στην πανδαισία χρωμάτων και στα διάφορα μεγέθη και σχήματα, ξεχώρισε ένα αερόστατο στα Ελληνικά χρώματα και με την Ελληνική σημαία πάνω του.

Τι ήθελε να συμβολίσει, ποιός ξέρει;

 

Ανάσταση στο Λεωνίδιο (Pics, Vid)

Φαντασμαγορική ήταν και φέτος η νύχτα της Ανάστασης στο Λεωνίδιο, με εκατοντάδες πολύχρωμα αερόστατα να ξεχύνονται στον ουρανό συνθέτοντας ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Μόλις ακούστηκε το Χριστός Ανέστη ο «τσακώνικος» ουρανός χρωματίστηκε από τα ιπτάμενα αερόστατα, ενώ εκατοντάδες βαρελότα και δυναμίτες έκαναν «πολεμική» την ατμόσφαιρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς... 

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα