Παράταση στην ανάπλαση

Νέα παράταση δόθηκε για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Άργους, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και νέα ημερομηνία παράδοσης του έργου να ορίζεται η 31η Μαρτίου 2017. 

Το έργο ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου 2015 με 8 μήνες περιθώριο για να ολοκληρωθεί, αλλά κατά πως φαίνεται θα ξεπεράσει τα 2 χρόνια.

Χιονάνθρωποι έκαναν την εμφάνισή τους στο Ναύπλιο! (Pics)

Μπορεί να μην είχε ξαναδεί τόσο χιόνι στη πόλη του, ή να το χε δει πριν καμιά τριανταριά χρόνια, ο Ναυπλιώτης όμως δεν έχασε ευκαιρία και είπε να το απολαύσει.

Παρά το τσουχτερό κρύο αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στους δρόμους και έπαιξαν με το χιόνι, αφήνοντας και από ένα ...ενθύμιο!

Το Ναύπλιο σε snow edition! (Pics)

Μετά το μεταμεσονύχτιο φωτορεπορτάζ την ώρα που το 'χε στρώσει για τα καλά ήρθε η ώρα να δούμε το χιονισμένο Ναύπλιο και με το φως της μέρας.

Ο ήλιος που βγήκε το πρωί της Τρίτης ήταν αυτός που από τη μία έβγαλε τον κόσμο από το καβούκι του (δεν είχε και σχολείο για τα παιδιά), από την άλλη επίσπευσε το λιώσιμο του χιονιού που τις νυχτερινές ώρες είχε σκεπάσει ολόκληρη την πόλη!

Απόλαυσαν το χιόνι στη Νέα Κίο (Pics)

Μέχρι και τη θάλασσα έφθασε το χιόνι στη Νέα Κίο, όπου οι κάτοικοι της είχαν την ευκαιρία να βγουν έξω και να απολαύσουν αυτή τη σπάνια για τη μικρή πόλη εικόνα.

Οδηγώντας στο …χιονοδρομικό κέντρο του Ναυπλίου (Vid)

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση μεταξύ Ναυπλίου – Άργους, αλλά και στο κέντρο των δύο πόλεων.

Ο anagnostis.org κατέγραψε την κατάσταση των δρόμων μετά τα μεσάνυχτα στο Video που ακολουθεί.

 

Το χιόνι κάλυψε τα πάντα στο Ναύπλιο (Pics)

Πρωτόγνωρες εικόνες παρουσιάζει μετά τα μεσάνυχτα το Ναύπλιο. Γνωστά σημεία της πόλης είναι πλέον αγνώριστα από το χιόνι, που έχει καλύψει τα πάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες όπως καταγράφηκαν την ώρα που έπεφτε το χιόνι στην πόλη.

 

ΔΕΥΑΝ

 

Οι χιονάθρωποι του Άργους

Ευτυχώς που πέρα από τους ανθρώπους - χιονάνθρωπους, της μιζέριας, της μουρμούρας, του κατιναριού και της κακίας, το Άργος ευτυχώς διαθέτει ανθρώπους που εκδηλώνουν με απλά πράγματα την χαρά τους, ακόμα και με το χιόνι, εκφράζοντας με την δική τους αντίληψη την μεταβλητότητα αυτού του κόσμου.

Μικροί και “μεγάλοι” μικροί, άφησαν στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και έπλασαν τους δικούς τους χιονανθρώπους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα