Τα επόμενα βήματα για να ξανασφυρίξει το τραίνο στην Αργολίδα

Ο σιδηρόδρομος μπορεί να φέρει ανάπτυξη για την Αργολίδα όπως δηλώνουν μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα.

Η Πρόεδρος του ΤΘΣ Ναυπλίου Βάσω Μπαρμπούση, ο Βαγγέλης Ντάνης και η Χρυσή Νταή εξέθεσαν τα θετικά του τρένου ως μέσου μεταφοράς και αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους πρέπει να επανέλθει η σιδηροδρομική σύνδεση του Ναυπλίου και του Άργους με την Αθήνα, αλλά και στις επαφές με φορείς που σχεδιάζουν να κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο τρελός χορός του 2CV στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι! (Vid)

Ξυλοπόδαρους, μαριονέτες και Retro εκπλήξεις περιελάμβανε μεταξύ άλλων το Αναπλιώτικο Καρναβάλι.

Οι φίλοι της κλασικής αυτοκίνησης -και όχι μόνο-, είχαν την τύχη να απολαύσουν καρναβαλική παρέλαση από παλιά Citroen και Fiat, διαμορφωμένα για την περίσταση.

Κοσμοπλημμύρα στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι! (Pics)

Περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά έσπευσε να απολαύσει την καρναβαλική παρέλαση του Ναυπλίου το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου.

Καρναβαλιστές από σχολεία και φορείς του Δήμου συνόδεψαν τον βασιλιά καρνάβαλο στο ταξίδι προς την καύση. Εντυπωσιακές και φέτος οι μαριονέτες που δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι. Ευχάριστη έκπληξη και οι ρετρό εικόνες από παλιά Citroen και Fiat στην ουρά της παρέλασης.

Τους ξέμεινε ο Αλαβάνος στο Ναύπλιο!

Απόκριες με δραχμή στ' Ανάπλι μιας και ξέχασαν να αποσύρουν τον Αλαβάνο! Δεν φθάνει που για ακόμα μία φορά μετέτρεψαν το σχολικό κτίριο σε τόπο πολιτικής έκφρασης, δεν σκέφτηκε κανείς να βγάλει το πανό που προμόταρε την εκδήλωση που έγινε στις 13 του Φλεβάρη (πριν δύο εβδομάδες περίπου) με θέμα την επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα.
 

Δημοσίευμα άναψε φωτιές για κλείσιμο του ΚΕΜΧ!

Σιγή ιχθύος από το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με το φημολογούμενο σχέδιο για κλείσιμο όλων των Κέντρων Εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο όπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα του eleftheriaonline

Σκοτάδιασε στη Μεσολογγίου

Αρκετά προβλήματα παρουσιάζει η οδός Μεσολογγίου στο Ναύπλιο στο ύψος της διασταύρωσης με την Αγίου Ανδριανού.

Ένα σημείο στο οποίο έχουν σημειωθεί επανειλημμένως τροχαία ατυχήματα κατά το παρελθόν, τα οποία όμως με τις τεχνικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον Δήμο αυτά μειώθηκαν στο ελάχιστο.
 

Έγιναν ξανά κολλητοί, μετά το reunion

“Μπορούμε και μετά από 33χρονια ν΄ αγαπιόμαστε”. Αυτό ήταν που κυριάρχησε στη συνάντηση συμμαθητών αποφοίτων από τα Λύκεια του Ναυπλίου Λυκείων το 1984.

Μια βραδιά που κύλησε σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης.  33 ολόκληρα χρόνια μετά από τότε που πήγαιναν σχολείο, οι τότε συμμαθητές κατάφεραν να ξαναγίνουν φίλοι και πλέον πολλοί από αυτούς να βλέπονται καθημερινά.

 

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα