Χάνεται το Ναύπλιο από το χάρτη

Το Ναύπλιο ως παραλιακή πόλη, αλλά και πολλές άλλες παραλιακές περιοχές της Αργολίδας, σύμφωνα με το τρομακτικό αυτό σενάριο, θα καλυφθούν σε μεγάλο μέρος τους από τα νερά της θάλασσας.

Πριν από χρόνια ο «Αναγνώστης» είχε παρουσιάσει την μελέτη «Ευθυμίου». Σήμερα νέες μελέτες ξυπνούν και πάλι τον εφιάλτη....

 

Περισσότερα στην ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Ειδυλλιακός περίπατος στο Παλιό Ναύπλιο!

Το Ναύπλιο έχει τον τρόπο του να υποδέχεται τους τουρίστες του καλοκαιριού. Μετά το κλείσιμο του Μπούρτζι Ιούνιο μήνα, μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες.

Μία αισθητική παρέμβαση του εργολάβου που επισκευάζει τον Αϊ Νικόλα είναι αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών.

Ζήτησαν να αποκατασταθεί ο σταθμός (Pics)

Μία ακτιβιστική δράση ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άργους. Μέλη της πρωτοβουλίας για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα ανήρτησαν πανό ζητώντας την επισκευή, αποκατάσταση και φύλαξη του ρημαγμένου με ευθύνη του ΟΣΕ κτιρίου.
 

Είχαν Άγιο

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - Άργους λίγο πριν την απότομη στροφή που έχει στοιχίσει πολλές ζωές.

Ήρθε το τρένο στο Ναύπλιο! (Pics, Vid)

Με ποδηλατοδρεζίνα από τα Δερβενάκια - Νεμέα ήρθε ένας φίλος του τρένου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία του Τρένου στην Αργολίδα.

Το τρένο είναι δικαίωμα - Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο Ναύπλιο

«Το Τραίνο ειναι δικαίωμα, ανάγκη και πολιτισμός», με αυτό το σύνθημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα», παρουσία αυτοδιοικητικών, πολιτικών, εκπροσώπων τοπικών φορέων και φίλων του τρένου.

Ζήτησαν από τους πολίτες να βρουν «Κινέζους» επενδυτές για το τρένο!

Startup επιχειρήσεις και επενδυτικά σχήματα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση πρότεινε ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών από το Ναύπλιο, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το τμήμα της μετρικής γραμμής από Κόρινθο προς Αργολίδα.

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα