Η Ελλάδα της καινοτομίας και ο ΣΥΡΙΖΑ της μιζέριας

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την πρόκριση Μεταπτυχιακών φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον τελικό γύρο του παγκόσμιου φοιτητικού διαγωνισμού στις έρευνες Υδρογονανθράκων, βρήκε αφορμή να τα «χώσει» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Να απαντήσει ο Καμμένος τι θα γίνει με το ΚΕΜΧ

Ο Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, σχετικά με τις προθέσεις του Υπουργείου για δημοσιεύματα που αφορούν σε κλείσιμο των Κέντρων νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο.

Αναλυτικότερα, ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

«Κύριε Υπουργέ,

Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ στην Αργολίδα ο Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Παπανικολάου ορίστηκε Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, έπειτα από σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανό Κανταδάκη.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε έπειτα από πρόταση της προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένης Αποστολοπούλου.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου είναι ο γιός του τέως Δημάρχου Αργους Δημήτρη Παπανικολάου.

Ανάγκη για περισσότερη Ευρώπη μετά το Brexit και την εκλογή Trump

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συμμετείχε, ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χθες στις Βρυξέλλες στη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Υπουργών Οικονομικών, κατά τις συνομιλίες του τόνισε:

1. Θα υπάρξει «σκληρό Brexit» με αρνητικές επιπτώσεις και για τις δύο πλευρές. Σε επιμέρους τομείς θα υπάρξουν οφέλη από την υποκατάσταση των  εισαγωγών  στην Ε.Ε. από τη Βρετανία.

Υποστελεχωμένο το ΕΚΑΒ Ναυπλίου

Ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, μετά τη συνάντηση με την τριμελή επιτροπή εργαζομένων στον τομέα Ναυπλίου του ΕΚΑΒ και την πλήρη ενημέρωσή του για τα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ε. Αχτσιόγλου.

Αναλυτικότερα, ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

«Κύριοι Υπουργοί,

Στις Βρυξέλλες ο Μανιάτης

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμμετάσχει, στο πλαίσιο του Eurogroup, στο δείπνο των Υπουργών Οικονομικών των Ευρωσοσιαλιστικών κυβερνήσεων και κομμάτων, στο οποίο ανάμεσα στους άλλους συμμετέχουν οι Πιερ Μοσκοβισί, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Μισέλ Σαπέν κ.ά., καθώς, επίσης και Σοσιαλδημοκράτες Ευρωβουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου.

«Ανάκριση» Γκιόλα σε Γκότση (Vid)

Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα – αλλά και επισημάνσεις- έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας στον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπο Γκότση, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο κ. Γκιόλας έθεσε ερωτήματα που αφορούσαν τη λειτουργία της επιτροπής, τις παρεμβάσεις της, καθώς και άλλα ζητήματα που σχετίζονται  με την προοπτική προσθήκης και νέων χρηματοδοτικών εργαλείων κλπ.

Συγκριμένα ο Γιάννης Γκιόλας απηύθυνε, μεταξύ άλλων, τα ερωτήματα:

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα