Σχολείο κατά διαφθοράς (Vid)

Εξήρε την πρωτοβουλία του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης των μαθητών για ζητήματα πρόληψης- αντιμετώπισης της διαφθοράς, ο Γιάννης Γκιόλας.

Επίσης ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε μια σειρά από θέματα και ερωτήσεις στην πρόεδρο των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, κατά την παρουσίαση της έκθεσης της, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Συμφωνία αλήθειας με τον λαό της Αργολίδας

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της ΝΔ Ιωάννης Μαλτέζος με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα έκανε τον απολογισμό της περιοδείας του προέδρου του ΝΔ, δηλώνοντας τα εξής:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα, έδειξε στην πράξη τι σημαίνει η «Συμφωνία αλήθειας» με τον λαό.

Φίλης κατά Περιφέρειας

Αιχμές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια συγκεκριμένα, άφησε ο Νίκος Φίλης, αναφέροντας πως οι κινήσεις που γίνονται από πλευράς της είναι αναποτελεσματικές και πολλές φορές εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας, δήλωση η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ανέφερε σχετικά

Θα πάει ο ανάβαλος σε Επίδαυρο & Ερμιονίδα;

Ένα έργο που είχε βαλτώσει και επί κυβέρνησης του δικού του κόμματος, ανέσυρε από τη μνήμη του ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, ρωτώντας τι θα γίνει με την επέκταση του ανάβαλου προς Επίδαυρο και Ερμιονίδα.

Σε ότι αφορά την Επίδαυρο ο Β. Αποστόλου θα πρέπει να δώσει μία απάντηση στο γιατί καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Αναβάλου και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.

Το τρίγωνο της διαπλοκής πολιτικών - τραπεζών - ΜΜΕ

Σκληρή κριτική σε  εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμμετείχε στο «τρίγωνο» διαπλοκής με τραπεζίτες και επιχειρηματίας ΜΜΕ, άσκησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι από την πολύμηνη διαδικασία αποδείχθηκε περίτρανα ότι το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό, επί  σειρά ετών, ήταν στην κορυφή του τριγώνου της διαπλοκής με Τραπεζίτες και επιχειρηματίες ΜΜΕ.

Ορόσημο η Α' Εθνοσυνέλευση

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 195η επέτειο  της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, στη Νέα Επίδαυρο.

Ο κ Γκιόλας παρέστη στην δοξολογία, κατέθεσε  στεφάνι στην αναθηματική στήλη  της Εθνοσυνέλευσης και στο σύντομο χαιρετισμό του  μίλησε για τη σημασία του γεγονότος αυτού στη διαμόρφωση και εξέλιξη του νεότερου Ελληνικού κράτους.

Τι δήλωσε από την Επίδαυρο ο Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 195η Επέτειο της Α’ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων, στη Νέα Επίδαυρο. 
 

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα