Βέλγοι για γυρίσματα στο Ναύπλιο

Σε Ναύπλιο, Αθήνα, Αγκίστρι, Τυρό, Λεωνίδιο και Μονεμβασιά θα βρεθεί βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM» (Belges du Bout du Monde) «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου» για λογαριασμό του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF, μία εκπομπή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Βελγικό κοινό.

Τι ζήτησαν οι Ενώσεις Περιφερειακού Τύπου από τον Παππά

Υπόμνημα με στόχο τη στήριξη του ιστορικού κλάδου των εντύπων ολόκληρης της χώρας, παρέδωσαν στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, οι Ενώσεις Περιφερειακού – Κλαδικού Τύπου.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Υπουργό το προηγούμενο διάστημα των προέδρων και εκπροσώπων των Ενώσεων: ΕΙΕΤ, ΑΔΙΠΤ, ΣΗΠΕ, ΕΙΤΗΕΕΑ.

 

 

Προς Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κο Παππά

Κοιν. Γ. Γραμματέα Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, κο Κρέτσο

 

Κινέζικο reality στην Πελοπόννησο!

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., καθώς και τον τουριστικό προορισμό Costa Navarino, ολοκλήρωσαν τη φιλοξενία πολυμελούς αποστολής της κινέζικης τηλεοπτικής σειράς «Travel with the CEO» του τηλεοπτικού καναλιού CBN.

Άνοιγμα της Μυθικής Πελοποννήσου στην Κυπριακή αγορά

Στην  Έκθεση «Ταξίδι 2017», που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία από 21 έως 23 Απριλίου, έδωσε δυναμικά το παρόν για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση η οποία αποτελεί το κομβικό σημείο για την σωστή και πλήρη ενημέρωση του Κύπριου ταξιδιώτη, όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικά πακέτα, διοργανώθηκε για 20ή  φορά από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρεία Display Art.

Γιορτή της πληροφορικής στην Πελοπόννησο

Για το τρέχον σχολικό έτος 2016-2017 το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (digifest.info) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στο αμφιθέατρο και στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, την Πέμπτη 27 Απριλίου και την Παρασκευή 28 Απριλίου από 8.30 έως 14.00.

Ποιοί πάνε τελικά διακοπές με τον ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oaed.gr, οι οριστικοί πίνακες στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου υπέγραψε μνημόνιο!

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στοχεύοντας στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στην ανάπτυξη και στη σύνδεση της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας με το επιχειρείν προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΘΕΑ – ΕΒΕΑ).

Το μνημόνιο υπέγραψαν στις 20 Απριλίου ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος.

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα