Αιτήσεις για 24.251 θέσεις εργασίας

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).

Δεν θέλουν να δουλεύουν τις Κυριακές

Παρά το γεγονός ότι η Κυριακή ως αργία για τους περισσότερους είναι μία καλή μέρα για ψώνια, όσοι εμπλέκονται στο λιανικό εμπόριο συνεχίζουν να μην βλέπουν με καλό μάτι την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές με μετάθεση της αργίας για τα καταστήματα κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας.

Προσλήψεις στο πρωτοδικείο Ναυπλίου

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας αφορούν δικαστήρια και δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Αργολίδα. Δύο θέσεις αφορούν το πρωτοδικείο Ναυπλίου και μία θέση το ειρηνοδικείο Άστρους που έχει ως έδρα του την Αργολίδα παρότι βρίσκεται σε άλλο νομό.

Κυριακάτικες εκπτώσεις σε Άργος και Ναύπλιο

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σε Άργος και Ναύπλιο αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με σημαντικές προσφορές να τρέχουν, αφού οι χειμερινπές εκπτώσεις ήδη βρίσκονται σε ισχύ.

Το ωράριο της Κυριακής θα είναι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
 
 

Καθ' οδόν ο νέος του ιδιοκτήτης...

Τις πρώτες πωλήσεις ακινήτων για το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω του προγράμματος των ηλεκτρονικών δημοπρασιών φέρνει ο πρώτος μήνας του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr και της Στεφανίας Σούκη, το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να κατακυρωθούν στους επενδυτές που υπέβαλαν προσφορές τα πρώτα ακίνητα από το τελευταίο πακέτο των 14 οικοπέδων και κτιρίων που είχαν βγει προς πώληση στα μέσα του καλοκαιριού.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το τριώροφο της Βασιλέως Κωνσταντίνου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Χαμένη χρονιά

Επανεξεταστέοι και με τους κηδεμόνες μας μπήκαμε στο 2017 χωρίς να έχουμε καταφέρει να επιλύσουμε τα προβλήματα που συναντήσαμε πριν έναν χρόνο στο κατώφλι του 2016.

Μάλιστα καταφέραμε να περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο τα προβλήματα αφού ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.

Κι όμως όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς...

Περισσότερα στην ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

Θρηνούν οι Φούρνοι για τον Κοσμά Κοφινά

Στην 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2017, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Λάμπρου ενημέρωσε το σώμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Κοσμά Κοφινά πρώην προέδρου της κοινότητας των Φούρνων για δώδεκα συνεχή χρόνια και εισηγήθηκε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος, το οποίο και εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα