Σε προνομιακή τιμή 11.134 κατοικίες σε 150 οικισμούς

Με βαρύνουσας σημασίας απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ καθόρισε χθες, σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στα 304,41 ευρώ το τ.μ. την ενιαία τιμή παραχώρησης 11.134 κατοικιών του πρώην ΟΕΚ, σε 150 οικισμούς πανελλαδικά. Με τον καθορισμό της ενιαίας τιμής παραχώρησης, ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης και παράδοσης των Οριστικών Τίτλων Κυριότητας των κληρωθεισών κατοικιών σε όσους οικισμούς εκκρεμεί και δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων.

Tags: 

Εξετάσεις για υδραυλικούς στην Πελοπόννησο

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται η έναρξη θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση των αδειών επαγγελματικών δραστηριοτήτων αρχιτεχνιτών υδραυλικών εγκαταστάσεων του ΠΔ 112/2012(ΦΕΚ 197Α/2012).

Η AirSerbia έρχεται Καλαμάτα

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού IFT στο Βελιγράδι από 23 έως 26 Φεβρουαρίου, συμμετείχε η «Μυθική Πελοπόννησος». Η Σέρβικη αγορά είναι το νέο στοίχημα της Πελοποννήσου με δεδομένες τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για προσέγγιση του νέου στόχου τα προηγούμενα δύο έτη. Σε συνάντηση που είχαν οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς με την product manager της Odeon World Travel κα.

Παράταση για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ανακοίνωση στο διαδικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ), κάνει γνωστό ότι η διαδικασία εγγραφής και καταχώρισης θα είναι διαθέσιμη και μετά το πέρας της 28ης Φεβρουαρίου 2017.

Επίσης το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει πως θα σκολουθήσει ενημέρωση για την ενεργοποίηση της διαδικασίας συμπλήρωσης και υποβολής των Εκθέσεων Αποβλήτων. 

Οι χρήστες του ΗΜΑ μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους προς την ηλεκτρονική διεύθυνση wrm.helpdesk@prv.ypeka.gr

Βουλιάζει από κόσμο το Ναύπλιο για το καρναβάλι!

Τεράστια ήταν η ζήτηση για το αποκριάτικο τριήμερο στο Ναύπλιο όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες. Οι ξενοδόχοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί ήδη ξεπούλησαν, ενώ συνεχίζουν να δέχονται κρούσεις από άτομα που δυστυχώς όμως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.

Τ' Ανάπλι αναμένεται να «βουλιάξει» από κόσμο που έρχεται να ζήσει το διαφορετικό που υπόσχεται το Βενετσιάνικο Καρναβάλι σε συνδυασμό με τα όσα συνηθίζει να προσφέρει η πόλη στους θαμώνες της κάθε φορά που την επισκέπτονται.

Ευκαιρία για 135 αποφοίτους ΕΠΑΛ στην Πελοπόννησο

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με στόχο να προσφέρει στους απόφοιτους των ΕΠΑ.Λ. μία εναλλακτική και ασφαλή διαδρομή εισόδου στην αγορά εργασίας, υλοποιεί το θεσμό του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας.

Τουρισμός σε μειονεκτικές περιοχές της Πελοποννήσου

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου έδωσε το παρών στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στις 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo - Ho.Re.Ca.

Ο πρόεδρος του Τ.Ο.Π. κ. Μαρινάκος επισήμανε τα εξής:

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα