Επίθεση Πετράκου σε Τατούλη για την Ελληνογερμανική Συνέλευση

Απάντηση του Θανάση Πετράκου στις δηλώσεις Τατούλη

Οι αιτιάσεις Τατούλη περί λαϊκισμού και εξυπηρέτησης μικροπολιτικών συμφερόντων με αφορμή τις αυριανές διαδηλώσεις με αφορμή την έναρξη της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης η οποία φέτος διεξάγεται στο Ναύπλιο, δεν έμειναν αναπάντητες από την Λαϊκή Ενότητα και συγκεκριμένα από τον Θανάση Πετράκο, ο οποίος εξαπολύει επίθεση προσωπικά στον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με αφορμή τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του σε σχέση με τους Γερμανούς.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Γερμανοί αποτελούν κόκκινο πανί για τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, παρότι για τα μνημόνια η ευθύνη βαραίνει στο 100% την Ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση Πετράκου:
«Δεν μας προξενούν εντύπωση οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Τατούλη, ο οποίος ενοχλήθηκε σφόδρα από το κάλεσμα των πλέον των 150 αυτοδιοικητικών ενάντια στην «Ελληνογερμανική συνέλευση» και στην προκλητική παρουσία του κ. Φούχτελ την Πέμπτη στο Ναύπλιο.

Και δεν μας προξενεί εντύπωση γιατί είναι γνωστός ο ρόλος του κ. Τατούλη. Είναι αυτός που από το 2011 ήταν υπέρ το να μετατραπεί η Πελοπόννησος σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, αυτό δηλαδή το οποίο θέλουν οι Γερμανοί. Είναι μαζί με τον κ. Μπουτάρη από τους ένθερμους υποστηρικτές του κ. Φούχτελ και των επιδιώξεών του στο να μετατραπεί η Πελοπόννησος και όλη η Ελλάδα σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, ώστε οι εργαζόμενοι να μην έχουν δικαιώματα και να λεηλατηθεί όλος ο φυσικός πλούτος της Πελοποννήσου και όλης της χώρας.

Είναι προκλητικό να χαρακτηρίζει λαϊκιστές ο κ. Τατούλης τους συναδέλφους του και τις πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις που αντιδρούν στα οικονομικά και πολιτικά σχέδια της Γερμανίας.

Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα, εκτός από τους μνημονιακούς σαν τον κ. Τατούλη, υπάρχουν και αυτοδιοικητικοί που σώζουν το κύρος της αυτοδιοίκησης και οι οποίοι κρατάνε ψηλά τη σημαία των αγώνων μιας λαϊκής αντιμνημονιακής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Όσο και να ενοχλείται ο κ. Τατούλης, υπάρχουν η ΛΑΕ και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην επιβολή των Γερμανικών οικονομικών συμφερόντων. Ο κ. Τατούλης έχει επιλέξει το στρατόπεδο αυτών που θέλουν τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο.

Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε ότι εμείς ως ΛΑΕ προφανώς δεν καπηλευόμαστε και δεν οικειοποιούμεθα τους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης αγωνίστηκαν για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και πανανθρώπινη η λευτεριά. Ο κ. Τατούλης όμως και όσοι συνωστίζονται στο προθαλάμους της «Ελληνογερμανικής συνέλευσης», προωθούν το να είναι  η πατρίδα μας προτεκτοράτο της Γερμανίας. Έχουμε λοιπόν μια ριζική και πολύ μεγάλη διαφορά. Επομένως οφείλουμε να απαντήσουμε ότι ο κ. Τατούλης είναι ένας από αυτούς που δεν μπορούν να μιλούν για τους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης». 
 
Διαβάστε Επίσης: Έκπληκτος ο Τατούλης με την διαμαρτυρία στο Ναύπλιο
 

Κατηγορία: 

Σχόλια

Φούχτελ: Ο Γερμανός Υπουργός Ελλάδας ωσάν αν ήταν Γερμανική επαρχία. Ώ της ξεφτίλας !

Η Δύση ανέκαθεν λεηλατούσε και λεηλατεί τους Λαούς της Αμερικής, Αφρικής, Ωκεανίας και της Μέσης Ανατολής που μας ενδιαφέρει ειδικότερα.

Ήταν και είναι εχθρός του Ελληνισμού και λεηλατεί συστηματικά τα πλούτη του ήδη από το 1203 μ.Χ. με την πρώτη άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

ΗΠΑ και Ε.Ε. σήμερα με την πρόφαση ενός ψεύτικου και επονείδιστου χρέους και σε συνεργασία με ένα διεφθαρμένο και δωσίλογο πολιτικό προσωπικό, έχουν διαλύσει το Ελληνικό κράτος το οποίο είναι πλέον ένα fake state. Γεγονός που επισημοποιήθηκε με την υπογραφή και ψήφιση από την κατοχική Βουλή του 3ου μνημονίου την 14/08/2015.

Πρόσφατα το δήλωσαν και ο Σόιμπλε και έμμεσα και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ όταν το CNN τον ρώτησε για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα