home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΤαξίδιαΑρχείο

Τολό: Τι είναι αυτό που το έκανε τόσο εκλυστικό ακόμα και εν καιρώ πανδημίας

Ιδανικό για οικογενειακές και ξέγνοιαστες διακοπές, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το Τολό είναι ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός που εκτείνεται κατά μήκος της παραλιας Ψιλής Άμμου, όπoυ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του και να κάνει θαλάσσια σπορ.

Τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που υπάρχουν στο χωριό καλύπτουν όλα τα γούστα, ενώ υπάρχουν επιλογές και για κάμπινγκ. Εξίσου πολλές είναι οι επιλογές στο φαγητό και την ψυχαγωγία όπου μεταξύ άλλων θα βρείτε παραθαλάσσια ταβερνάκια, μπαρ για νυχτερινή διασκέδαση και καταστήματα για τα ψώνια σας.

Τολό Αργολίδας

 

Φέτος κατάφερε να νικήσει τον φόβο της πανδημίας και ανταπεξήλθε επιτυχώς στην κρίση του κορωνοϊού μένοντας ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ιδίως τον Αύγουστο. Την ίδια στιγμή που άλλοι τουριστικοί προορισμοί έμπαιναν σε τοπικά lockdowns και ο τουρισμός τους κατέρρεε, το Τολό, παρά την αύξηση των επισκεπτών, σημείωνε ελάχιστα κρούσματα και αυτά προς το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν οι καλύτερες και όντως σημειώθηκε μείωση συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, ωστόσο τα πράγματα στην πορεία κύλησαν καλύτερα από τις αρχικές προσδοκίες κυρίως χάρη στον εσωτερικό τουρισμό που προτίμησε τις μετακινήσεις σε ηπειρωτικούς προορισμούς με αυτοκίνητο παρά με πλοίο ή αεροπλάνο.

Τολό Αργολίδας

 

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Ναύπλιο, η Ασίνη, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. Με πλοιάρια που οργανώνουν ημερήσιες κρουαζιέρες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο και την Μονεμβασιά.

Το παρακάτω βίντεο ενός νέου θαυμαστή του χωριού, του Ηlias Mpr Photography, καταγράφει την εικόνα του Τολού και της Ασίνης από ψηλά φέτος το καλοκαίρι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button