home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΟικονομίαΑρχείο

Τι επιπλέον θα βρουν οι τουρίστες όταν με το καλό επιστρέψουν στο Ναύπλιο

Μία επιπλέον παροχή θα βρουν οι τουρίστες όταν με το καλό επιστρέψουν στο Ναύπλιο στη μετά – κορωνοϊού εποχή, καθώς ένα νέο, δωδεκάμηνης λειτουργίας, Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης δημιουργείται στην Αργολική πρωτεύουσα, μέσω σύμπραξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α.

Ειδικότερα, η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. θα αναλάβει την κατασκευή του ανωτέρω Περιπτέρου του Δήμου Ναυπλιέων σε κεντρικό σημείο που θα παραχωρήσει ο δήμος, καθώς και τη στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό, προκειμένου να εκπληρωθούν τα αναπτυξιακά, τουριστικά και κοινωνικά οφέλη από τη λειτουργία του, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στόχος της λειτουργίας του Περιπτέρου, είναι μεταξύ άλλων η πληροφόρηση του επισκέπτη για τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως είναι τα αξιοθέατα, τα μνημεία και τα μουσεία, καθώς και η παροχή πληροφοριών σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, τις επιλογές εστιατορίων και τις επιπρόσθετες δραστηριότητες, όπως είναι οι περιπατητικές διαδρομές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα αθλητικά δρώμενα. Παράλληλα, το Περίπτερο αναμένεται να συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Περιπτέρου, θα παρέχεται στον επισκέπτη έντυπο υλικό παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας και της Πελοποννήσου εν γένει.

Σύμφωνα με την σχετική Προγραμματική Σύμβαση, η συνολική δαπάνη της ανωτέρω δράσης ανέρχεται στα 80.500 ευρώ με ΦΠΑ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button