Συνταξιούχοι από το Άργος διαδήλωσαν για το 4ο μνημόνιο

Αντισυνταγματικών περικοπών των συντάξεων συνέχεια

Την Τετάρτη 17 του Μάη  μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στη συνέχεια στην πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Όπως σημειώνουν: «Με το 4ο μνημόνιο οι συνταξιούχοι βλέπουμε τις αποδοχές μας να περικόπτονται μεσοσταθμικά 2, 5 με 3 συντάξεις το χρόνο. Η περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων έρχεται δριμύτερη».

«Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τηρήσουμε παθητική στάση στην καινούργια φτωχοποίησή μας  και στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας και των ιατροφαρμακευτικών μας ζητημάτων, αλλά δυναμική και αποφασιστική αντίδραση», προσθέτουν.
 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων παρούσα και πρωτοπόρα. Μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΠΣ Χρήστο Μπουρδούκη, το ΓΓ της ΠΟΠΣ Ερμόλαο Λινάρδο το μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΣ Ηλία Ηλιόπουλο και κλιμάκιο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Υπαλλήλων Άργους αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κώστα Σωτηρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Καρδαράκο και το Μέλος Κωνσταντίνα Σαράκη, ένωσαν τις διαμαρτυρίες τους με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους και Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Φώτη Κολεβέντη και την εργατολόγο κ. Τσίπρα.
 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα