Ψυχογιός: Αναλαμβάνω όση ευθύνη μου αναλογεί

Συγκέντρωση φιλάθλων για τον Πανναυπλιακό

Με δήλωσή του ο Γιώργος Ψυχογιός προαναγγέλει συγκέντρωση φιλάθλων με σκοπό να γίνει απολογισμός της κακής πορείας του Πανναυπλιακού τη χρονιά που πέρασε, ενώ τονίζει πως αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Επίσης δηλώνει πως αναλαμβάνει προσωπικά το οικονομικό κόστος και το χτίσιμο της ομάδας για τη χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου:
«Απευθύνομαι σήμερα προς όλους τους φιλάθλους του Πανναυπλιακου ,που έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα και δίκαια ανησυχούν για το μέλλον της. Αναλαμβάνω την ευθύνη, τουλάχιστον όση μου αναλογεί, για την πορεία του συλλόγου μέχρι σημερα. Σε συγκέντρωση των φιλάθλων που προγραμματίζουμε να κάνουμε θα εκτεθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβαλαν για αυτή την πορεία ,για να μάθει ο φίλαθλος κόσμος που δεν γνωρίζει, τι έχει γίνει όλη την χρόνια αναλυτικά.

Συναισθανόμενος το βάρος της θέσης που σήμερα βρίσκομαι δηλώνω ότι αναλαμβάνω προσωπικά όλο το οικονομικό κόστος έναντι της νέας περιόδου καθώς και όλη την ευθύνη του σχεδιασμού της ομαδας. Ειναι αυτονόητο ότι το Δ.Σ. είναι ανοιχτό σε όποιον αγαπάει πραγματικά την ομάδα και θέλει να συμμετάσχει και να βοηθήσει την προσπάθεια μας.
Άλλωστε δεν περισσεύει κανείς».
 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα