home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πέθανε ο Τάσος Ελένης βυθίζοντας στο πένθος την Ερμιονίδα

Πέθανε ο Τάσος Ελένης σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους στην Ερμιονίδα, καθώς και στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας υπήρξε μέλος.

Καταγόμενος από την Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή, δίνοντας τους δικούς του αγώνες για την εκλογική επικράτηση του κόμματος, ενώ παράλληλα διακρίθηκε για την επί δεκαετίες προσφορά του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 15.00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Κοιλάδας, με τήρηση όλων των κανόνων που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές λόγω κορωνοϊού.

Αντί στεφάνων η οικογένεια, παρακαλεί, να καταθέσει ό,τι επιθυμεί ο καθένας υπέρ του ειδικού δημοτικού σχολείου Κρανιδίου σε κυτίο που θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Ι. Ναού.

Ο εκλιπών ήταν καλός φίλος με το δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, ο οποίος τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια:

«Σήμερα, λίγο βιαστικά, “έφυγε” για τη γειτονιά των Αγγέλων, ο συνάδελφος, ο συναγωνιστής στους κομματικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες, ο ΦΙΛΟΣ Τάσος ΕΛΕΝΗΣ. 

Πάνω 40 χρόνια προσωπικής σχέσης με τον Τάσο και την αγαπημένη του Άννα τελείωσαν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι. 

Βαθύς πόνος, μεγάλη στεναχώρια, πολλή θλίψη. Ας δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη του σύζυγο Άννα, που στάθηκε δίπλα του πάνω από 50 χρόνια, παρά τα προβλήματα υγείας που και η ίδια αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια. 

Θερμά Συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του, της Κοιλάδας που θα τον σκεπάσει».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button