home design 800x400
home design 1170Χ320

Πατρινό Καρναβάλι 2021: Έκαναν rapid test και βγήκαν στους δρόμους οι τελάληδες! (video)

Τελάληδες στην πάτρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Πρώτα και κύρια όμως, οι αρμόδιοι φορείς, Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρησή του, διασφάλισαν την θωράκιση του event από τον κορωνοϊό

Έτσι λοιπόν, χθες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο προετοιμασίας της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021,  μετά από πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι  Πάτρας, πραγματοποίησε δειγματοληπτικό έλεγχο για τον covid – 19 (rapid test) στους εργαζόμενους και σε όλους τους συντελεστές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Rapid test για το Καρναβάλι

 

Rapid test για το Καρναβάλι

Μετά το πέρας των δειγματοληπτικών ελέγχων η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας κα. Ήρα Κουρή δήλωσε:

«Με την Τελετή Έναρξης αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, έχοντας την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασία, εξέδωσε τις αναγκαίες βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων και όλων των συντελεστών της Τελετής έναρξης πραγματοποιώντας παράλληλα τον πρώτο κύκλο rapid test.  Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 θα ακολουθήσουμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες προστασίας από τον κορωνοϊό. H δημοτική Αρχή έχει θέση ως προτεραιότητα της την προστασία της δημόσιας υγείας.

 Η λήψη δειγμάτων έγινε στα Παλαιά Σφαγεία και συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα».

Τελάληδες στην πάτρα

Βγήκαν στους δρόμους οι τελάληδες

Το φετινό καρναβάλι της Πάτρας μπορεί φέτος να είναι διαφορετικό αλλά δεν θα σωπήσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το tempo24.news, αφού θα πραγματοποιηθεί μέσα από τηλεοπτικές και διαδικτυακές μεταδόσεις και άλλους εναλλακτικούς τρόπους, που τηρούν απολύτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χθες το βράδυ μάλιστα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, οι τελάληδες με το μουσικό άρμα βγήκαν στους δρόμους της πόλης και μετέδωσαν με ζέση το σύνθημα του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 «Το καρναβάλι αλλάζει» προαναγγέλλοντας την έναρξη της μεγάλης γιορτής.

Δείτε το βίντεο του tempo24.news:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis