home design 800x400
home design 1170Χ320

Νίκας για Καμπόσο: Ντράπηκα για τη δήλωση που έκανε τη δεύτερη Κυριακή, υποτίθεται υπέρ μου (Podcast)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η πολιτική κόντρα Νίκα Καμπόσου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης να δείχνει την οργή του προς το δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά ποτέ δεν συνέπλευσαν.

Ο κος Νίκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολιτική στήριξη που φέρεται να του πρόσφερε ο κος Καμπόσος προεκλογικά, όταν ο δήμαρχος τάχθηκε υπέρ του στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών.

Podcast

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Ο υβριστής μου, ο κατηγόρός μου, αυτός που τελευταία με συκοφαντεί και που προσφέρει βακτηρία στον προηγούμενο ο περιφερειάρχη, αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Ποιος; Ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο της ΝΔ. ο διαγραμμένος γιατί χρησιμοποίησε ύβρεις, χρησιμοποίησε συκοφαντίες, είχε ρατσιστική συμπεριφορά. Αυτός αναφέρεται στη Νέα Δημοκρατία και με σπιλώνει. Πώς βγαίνει ένας θεσμικός παράγοντας και υβρίζει με αυτό τον τρόπο; Πώς γίνεται αυτό; Προσέξτε. Είναι ίδιον του χαρακτήρα του. Γι΄ αυτό και ο πρόεδρος τον διέγραψε. Είναι εκτός της οικογενείας της φιλελεύθερης παράταξης»

Και συνέχισε ο κος Νίκας: 

“Ας σταθούν δίπλα του δύο δήμαρχοι να πουν ότι συμφωνούν με αυτά τα οποία κάνει. Προσπαθώ να βοηθήσω τον καθένα δήμαρχο, χωρίς κανείς να έχει διακριτική μεταχείριση, όπως είχε ο εν λόγω από τον προηγούμενο Περιφερειάρχη. Ντράπηκα για τη δήλωση που έκανε τη δεύτερη Κυριακή, υποτίθεται υπέρ μου. Ήταν μία κατάπτυστη δήλωση κατά του ευεργέτη του, του προηγούμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος του έκανε μελέτες, του έδωσε πάρα πολλά χρήματα, περισσότερα απ΄ όλους. Ντράπηκα, σας λέω ειλικρινά, για τη συγκεκριμένη δήλωση. Τί να την κάνω εγώ τη δήλωση τη δεύτερη Κυριακή; Το αποτέλεσμα κρίθηκε την πρώτη».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

 

Οι Αργείοι, οι Μυκήνες

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενος στο Άργος είπε ακόμα: 

«Να ξέρουν οι αγαπητοί Αργείοι ότι είναι διαλυμένος ο βιολογικός καθαρισμός του Άργους και του Ναυπλίου. Και έρχεται η Περιφέρεια με τον υποφαινόμενο περιφερειάρχη, χωρίς να έχει αρμοδιότητα, επειδή έχει βρωμίσει ο Αργολικός κόλπος και διαθέτει τα χρήματα για να τον επισκευάσει. Κάθε μέρα παρακαλούμε να έρθουν οι αποφάσεις από την πλευρά του Άργους, διότι υπάρχουν 13 εκατομμύρια ευρώ, για να αλλάξουμε την ύδρευση. Επειδή υδρεύονται από τη Λέρνη, με τα γνωστά προβλήματα. Δεν έχουμε μέχρι τώρα καμία ανταπόκριση. 
Και το καλοκαίρι κάηκαν οι Μυκήνες. Εδώ έχω την έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δήμος Άργους Μυκηνών. Εξευτελίστηκε η χώρα παγκοσμίως, από ένα παράνομο καλώδιο. Επειδή η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα δεν θέλω να πω τίποτα περαιτέρω. Για να δείτε λοιπόν, πώς κάηκαν οι Μυκήνες, και πώς έρχεται η περιφέρεια χωρίς να έχει αρμοδιότητα, αγαπητοί Αργείοι και διαθέτει το ποσό των 700.000 ευρώ για να κάνει την πυρόσβεση στο συγκεκριμένο τόπο και να την έχει έτοιμη μέχρι το καλοκαίρι. 
Εγώ δεν είμαι εδώ για να με συκοφαντεί κανένας. Αισθάνομαι με τη βοήθεια του θεού ότι έχω τις δυνάμεις να παλέψω αυτούς και πολύ περισσότερους για το λαϊκό και το δημόσιο συμφέρον».  

Οικονομικοί εισαγγελείς

Αναφορικά με την Πελοπόννησο ΑΕ ο κος Νίκας δήλωσε:

«Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Αυτό είναι το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας. Δεν είμαι ούτε Εισαγγελέας, ούτε Δικαστής. Εντόπισε 1.300.000 έλλειμα και το ίδιο εντόπισαν και οι ορκωτοί λογιστές και το πόρισμα τους υπογράφτηκε από όλους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.
Έλεγχος θα γίνει από τους οικονομικούς εισαγγελείς και από πραγματογνώμονες που θα ορίσει το δικαστήριο.
Ζητούν νέο έλεγχο. Ποιος το ζητάει; Αυτός που ψήφισε τον προηγούμενο έλεγχο; Να πάμε στο δικαστήριο και να παρθεί απόφαση, έτσι ορίζει ο Νόμος. Να γίνει έλεγχος, αλλά σύμφωνα με το Νόμο. Δεν έχουμε αντίρρηση. Να πάμε στο δικαστήριο να δοθεί άδεια για έλεγχο.
Δεν υπάρχει δεκάρα. Οφείλονται χρήματα στο περιφερειακό ταμείο, σε δήμους, σε ιδιώτες».

 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis