home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κλειστά τα σχολεία και σε Άργος Ναύπλιο λόγω του “Λέανδρου”

Λουκέτο στα σχολεία των δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων έβαλε η κακοκαιρία “Λέανδρος”, ύστερα από σχετικές αποφάσεις, που πάρθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. 

Φαίνεται ότι ο “Λέανδρος” έπιασε στον ύπνο και απροετοίμαστους τους δύο δήμους, που υπό το φόβο των έντονων καιρικών φαινομένων έκλεισαν τα σχολεία με συνοπτικές διαδικασίες και με ολιγόλογες ανακοινώσεις στα προσωπικά τους προφίλ. 

Από την άλλη βέβαια το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι, όπως ίσχυε και την προηγούμενη περίοδο κατά την οποία είχαν ανοίξει τα σχολεία εν μέσω πανδημίας, έτσι και τώρα, οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα σταματούν να πηγαίνουν στο σχολείο, είτε λόγω κάποιου κρούσματος είτε λόγω κακοκαιρίας, θα συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματά τους μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αφήνει δυο φορές εκτεθειμένους τους τοπικούς άρχοντες, αφού από τη μία δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση για το λουκέτο στα σχολεία και από την άλλη όπως φαίνεται υπάρχει πλήρης άγνοια για την οδηγία του υπουργείου Παιδείας, η οποία φυσικά θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη στον προγραμματισμό και τις οδηγίες που δόθηκαν. 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button