home design 800x400
home design 1170Χ320

Κλέφτης με καριέρα 8 ημερών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Κλέφτης με καριέρα 8 ημερών
Σύλληψη 60χρονου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Ερμιονίδα

Δεν πρόλαβε να καταγραφεί σαν κλέφτης διαρκείας και θα σταλεί στη φυλακή για μετεκπαίδευση.

Συνελήφθη πριν 2 μέρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 2.1.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξε συνολικά 2 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά, καθώς και 6 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι, με μήκος λάμας 13,5 εκατοστών και 18 κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis