Ημερίδα για την Αρχαία Ερμιόνη

Ο Τάσος Λάμπρου προτείνει την επανάληψη της ημερίδας που διεξήχθη στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών με θέμα: «Αρχαία Ερμιόνη: Ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποι του», αλλά αυτή τη φορά στην Ερμιόνη.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Αρχαία Ερμιόνη: Ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποι του» που συνδιοργανώθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου, με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση, ζητά από τον δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή να πάρει την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας να συνδιοργανώσει μια αντίστοιχη ημερίδα με το ίδιο θέμα και στην Ερμιόνη.

Όπως επισημαίνει: «Είναι πολύ σημαντικό στον τόπο μας, στην Ερμιόνη να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη επιστημονική εργασία και να έχουμε όλοι εμείς την μεγάλη ικανοποίηση από την διοργάνωση αυτής της ημερίδας».

Έτσι οι δημότες του Δήμου αλλά και οι φίλοι, επισκέπτες της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να παρακολουθήσουν μια τόσο σημαντική επιστημονική ημερίδα που θα συμβάλει στην «κοινωνικοποίηση της γνώσης και της ιστορίας» σε όλους.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα