home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Ο κουκουλοφόρος με τη μηχανή που είχε αγάπη στις ληστείες

Ηλεία σύλληψη

Δυο ληστείες είχε διαπράξει ένας Έλληνας μέσα στον Δεκέμβριο του 2020, σε διαφορετικά δημοτικά διαμερίσματα στην Ηλεία. Η τελευταία ήταν και η φαρμακερή καθώς οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, του τμήματος Πηνειού και του σταθμού Βαρθολομιού.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, ο δράστης πλησίασε με τη μηχανή που οδηγούσε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα, άρπαξε την τσάντα της που περιείχε 4.000 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Στις 2 Δεκεμβρίου, πάλι φορώντας κουκούλα, άρπαξε από έναν υπάλληλο περιπτέρου 300 ευρώ με την απειλή όπλου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν 3.990 ευρώ που αποδόθηκαν στην γυναίκα, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα μαύρο κράνος, τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις ληστείες και τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε. Επιπλέον, βρήκαν μια γυναικεία τσάντα και ένα πορτοφόλι που η προέλευσή τους ερευνάται, καθώς και δύο γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis