Επιδαύριος Δρόμος με διαδρομή από θέατρο σε θέατρο (Vid)

Ένας αγώνας προσιτός σε όλους

Έρχεται την Κυριακή 28 Μαϊου ο Επιδαύριος δρόμος 2017, μία από τις ιστορικότερες διαδρομές στην Ελλάδα η οποία ενώνει δύο από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου, το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου. Η διαδρομή συνδυάζει αριστοτεχνικά το γεωγραφικό ανάγλυφο όλης της Ελλάδας. Οι δρομείς την μία στιγμή αγωνίζονται δίπλα στη θάλασσα και την άλλη ανάμεσα σε βουνά με πλούσια βλάστηση.

Η διαδρομή Theater 2 Theater αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον συμμετέχοντα. Το να τρέξει κανείς από θέατρο σε θέατρο, τον εντάσσει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο δρομέας μπορεί να αισθανθεί το ιστορικό μεγαλείο της περιοχής μέσα από το συναισθηματικό ρίγος που δημιουργεί η εκκίνηση και πολύ περισσότερο ο τερματισμός σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου.

Η διαδικασία συμμετοχής στον αγώνα απλοποιήθηκε και έτσι κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση μη απαραίτητης προσκόμισης Ιατρικής βεβαίωσης για τον Επιδαύριο Αγώνα. Πλέον, η μόνη προϋπόθεση για έναν αθλητή (ενήλικα ή ανήλικα) είναι να συμπληρώσει και να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση– αίτηση. Δηλαδή, μόνο η αίτηση είναι αρκετή και δεν απαιτείται Ιατρική βεβαίωση.

Η διοργάνωση του Επιδαύριου Δρόμου 2017 στα πλαίσια στήριξης των αθλητών που θα συμμετέχουν στον αγώνα (15km. & 5 km), θα παρέχει δωρεάν μετακίνηση από Αθήνα για την Επίδαυρο σε αθλητές συλλόγων και σωματείων την ημέρα των αγώνων Κυριακή, 28 Μαΐου (Κατόπιν συνεννόησης, και πάντα ανάλογα με την διαθεσιμότητα). Πρόκειται για μαζικές εγγραφές – πάνω από 25 δρομείς. Παρακαλούμε τους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία να δηλώσουν έγκαιρα τους συμμετέχοντες αθλητές τους για να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις. Οι λίστες με τα ονόματα των αθλητών να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@why-n.gr, το αργότερο μέχρι τις 21 Μαϊου.

Μετάλλιο και μπλούζα, θα δοθούν σε όλους όσους θα τρέξουν 5 & 15 χιλιόμετρα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μικρότερο μετάλλιο συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση ή οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9830680 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://why-n.gr/event/epidavros-historic-run-217.

 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα