home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν θα γίνουν εξ αποστάσεως διαγωνίσματα σε Γυμνάσια και Λύκεια

Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης στον Δήμο Επιδαύρου

Το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τη βαθμολογία του πρώτου τετραμήνου αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Νίκη Κεραμέως. Σύμφωνα με όσα είπε η υπουργός ο βαθμός θα υπολογιστεί µε βάση την επίδοση στην τάξη και την έως τώρα απόδοση και στο β’ τετράμηνο για να γίνουν διπλά διαγωνίσματα, καθώς οι μαθητές θα εξεταστούν µε διαγωνίσματα και στην ύλη του α’ τετραμήνου.

Βέβαια, η δήλωση αυτή της Υπουργού Παιδείας στην δημοσιογράφο του protothema.gr Ισμήνη Χαραλαμποπούλου,  έρχεται  σε  ευθεία αντίθεση  με την εγκύκλιο της Σόφιας Ζαχαράκη που πρόβλεπε κανονικά διεξαγωγή τεστ και διαγωνισμάτων εξ αποστάσεως με τη χρήση  κυρίως της πλατφόρμας eclass.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η υπουργός παιδείας αποκάλυψε ότι  η  πρόταση που διατύπωσε η ίδια ήταν να άνοιγε τουλάχιστον η Γ’ Λυκείου για τους μαθητές που δίνουν φέτος Πανελλαδικές. Η πρόταση αυτή συζητήθηκε, στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και χαρακτηρίστηκε «ενδιαφέρουσα» από ορισμένα µέλη της. Βασικό επιχείρημα για τη συγκεκριμένη πρόταση είναι ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές είναι υποψήφιοι Πανελλαδικών και θα πρέπει να ετοιµαστούν σωστά, ενώ εκτιµάται ότι αν δεν ανοίξουν παράλληλα και οι τάξεις τηρηθούν μέτρα, ο κίνδυνος μετάδοσης θα είναι μικρός. 
 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis