home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κατηγορείται ότι βίαζε την γυναίκα του και ασελγούσε στην κόρη του

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση όπου σύζυγος βιάζει την σύζυγο του αλλά μια από τις λίγες που βλέπουν ντο φως της καθημερινότητας, αφού ο κοινωνικός στιγματισμός των θυμάτων τα βιάζει για δεύτερη φορά.  

Πέρα από τάξεις και εθνικές καταγωγές, οι γυναίκες πέφτουν συχνά θύματα βιασμού από τους ίδιους τους τους συζύγους και αποσιωπείται μέσα στο πλαίσιο των «συζυγικών υποχρεώσεων».

Όπως έφερε στο φως η Ελευθερία, μια αλβανή κατήγγειλε τον άνδρα της για σεξουαλική κακοποίηση- βιασμό επί 13 χρόνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αποφάσισε μόλις την Δευτέρα να προβεί σε καταγγελία γιατί φοβόταν πως ο σύζυγός της θα βίαζε την 13χρονη κόρη τους, την οποία φέρεται να είχε ενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 3 φορές, μία εξ αυτών μάλιστα σε ηλικία 8 μόλις ετών. Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν από τις διωκτικές αρχές το ζευγάρι είναι αλβανικής καταγωγής και ο 38χρονος σύζυγος και πατέρας έχει ήδη συλληφθεί και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του, για τα αδικήματα του βιασμού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, για κατάχρηση ανηλίκων, για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι το έγκλημα που αποκρύπτεται περισσότερο από κάθε άλλο, σε όλο τον κόσμο, τόσο από τις γυναίκες όσο κι από τους άνδρες.

Μεταξύ των περιπτώσεων οικογενειακής βίας θεωρείται όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία ή σε άλλη ασελγή πράξη ή σε ανοχή της καθώς και όποιος με κατάχρηση της παραφροσύνης άλλου ή της από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενης ανικανότητας του να αντισταθεί, ενεργεί επ` αυτού συνουσία ή άλλη ασελγή πράξη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button