Ανδρουλάκης σε Άκη Γκάτζιο: Οδεύουμε σε 4ο μνημόνιο (Vid)

Οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης οδηγούν την Ελλάδα σε τέταρτο μνημόνιο και όχι στις αγορές σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Συνέντευξη στο anagnostis.org και τον Άκη Γκάτζιο έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στα φαινόμενα αντιευρωπαϊσμού τα οποία, όπως επισήμανε, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολιτικές περισσότερης αλληλεγγύης και ενοποίησης.

Ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει ελλειπής έλεγχος στις αυτοκινητοβιομηχανίες με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να μένει απροστάτευτος.

Σε οτι αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε στην αδυναμία υλοποίησης των συμφωνηθέντων, αλλά και στην ευθύνη των δανειστών. Παράλληλα εξέφρασε τον φόβο του ότι οι καθυστερήσεις μας οδηγούν σε ένα 4ο μνημόνιο αντί για επιστροφή στις αγορές.

Τέλος σε ότι αφορά το μέλλον του κεντροαριστερού χώρου στην Ελλάδα ήταν κατηγορηματικός ότι μόνη λύση είναι η ενοποίηση κάτω από ένα πρόγραμμα, και όσοι το υπονομεύουν είναι μοιραίοι και ασυγχώρητοι.

 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα