5 μετάλλια για 7 αθλητές του Φοίνικα Αργολίδας

Εξαιρετική εμφάνιση υπό βροχή στον Πανελλήνιο αγώνα Μικρών Ηλικιών

Όταν μιλάμε για ανάπτυξη του αθλήματος της Τοξοβολίας, δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για τον Φοίνικα Αργολίδας, με έδρα το Ναύπλιο.

Σωματείο μόλις 1,5 χρόνου αγωνιστικής “ζωής”, που επάξια δικαιούται τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Σωματείου Τοξοβολίας της χώρας.

Με τους περισσότερους αθλητές από όλα τα Σωματεία της χώρας στον Πανελλήνιο αγώνα Μικρών Ηλικιών της 18 Ιουνίου, στο ΟΑΚΑ, με επτά αθλητές του, που συμμετείχαν σε τέσσερεις κατηγορίες, γύρισε πίσω με πέντε μετάλλια, εξαιρετική εμφάνιση και εντυπωσιακή εκπροσώπηση της Αργολίδας.
 

Στην κατηγορία Κορασίδων, με νέο ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή εμφάνιση, η Τσολάκου Αν. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!.

Στην κατηγορία Παίδων, με νέο ατομικό ρεκόρ, ο Καραγιάννης Κ. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων, με νέο ατομικό ρεκόρ η Λαπίνσκι Λ. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, με την Δαμιανίδου Ολ. στον πρώτο της συνολικά αγώνα, να κάνει εξαιρετική εμφάνιση, και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, και τις Κοντοσταθάκου Στ., και Ρετάλη Ε. με νέο ατομικό ρεκόρ, να κατακτούν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα!.

Στην κατηγορία Παμπαίδων, με νέο ατομικό ρεκόρ, ο Τζάνος Κόκκοτος Δ-Κ., κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
 

Η ομάδα του Φοίνικα, όχι μόνον έκανε εξαιρετική εμφάνιση με υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις, αλλά κέρδισε και τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία (εν μέσω βροχής και αντίξοων συνθηκών), καθώς και με την υπομονή και επιμονή των μικρών αθλητών της για να φέρουν εις πέρας τους προπονητικούς τους σχεδιασμούς και να τελεσφορήσουν οι αθλητικές τους προσδοκίες.
 

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο καιρός στην Αργολίδα