home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρχείοΚόσμος

10.000 ευρώ Αμοιβή

79χρονος χαιρέτησε τη σύζυγό του την Πέμπτη (21 Ιανουαρίου 2021) για να πάει στο ιδιωτικό συνεργείο κλασικών αυτοκινήτων του στο Hammersbach (Main-Kinzig-Kreis). Της είπε ότι θα επέστρεφε σπίτι περίπου τρεις έως τέσσερις ώρες αργότερα, αλλά δεν γύρισε ποτέ.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας, το αυτοκίνητο του αγνοουμένου βρέθηκε την Παρασκευή στο Maintal-Dörnigheim, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά. Ήταν σταθμευμένο εγκαταλελειμμένο σε βιομηχανική περιοχή κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Λόγω της ασυνήθιστης επιλογής θέσης στάθμευσης και επειδή, σύμφωνα με προηγούμενες έρευνες, ο Alojzij Zitnik δεν είναι ο τύπος που απλά πηγαίνει στο σταθμό και εξαφανίζεται χωρίς να το πει σε κανέναν, οι αξιωματούχοι θεωρούν ότι κάτι του συνέβη.
Την Παρασκευή το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την εύρεση της μαύρης Porsche Cayenne με πινακίδα του

Μονάχου στο Maintal, βρέθηκε και το κινητό του αγνοουμένου μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα. Η ερευνητική ομάδα εγκληματικότητας της  αστυνομίας του Χάναου αναζητά ενδείξεις για το τι συνέβη στον άνδρα από τη Φρανκφούρτη στο κινητό.
Η οικογένεια του αγνοουμένου προσφέρει ανταμοιβή 10.000 ευρώ για πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επίλυση της υπόθεσης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button