Παραγραφή του ελέγχου τραπεζικών λογαριασμών

Με μια πολύ σημαντική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, μας άφησε το 2016 σχετικά με τις τραπεζικές καταθέσεις και τον σχετισμό τους με το εισόδημα των δικαιούχων.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΔΕφ.Αθ 3820/2016 στοιχεία των τραπεζικών καταθέσεων, ανεξαρτήτως του αν στοιχειοθετούν την απόκτηση εισοδήματος, δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά» φορολογικά στοιχεία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την έκδοση συμπληρωματικού φύλλου ελέγχου ή την παράταση της παραγραφής.

Ο …Λαός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Δύο χρόνια με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, τους είδαμε να κάνουν φρικαλέα  πράγματα και να λένε τερατώδη ψέματα. Τόσα πολλά, που ούτε να τα καταγράψεις μπορείς, πόσο μάλλον να τα αναλύσεις.

Για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη

Στον κόσμο της post-truth πολιτικής όλα είναι ανατρεπτικά και αντισυμβατικά. Στο Νταβός ο κομμουνιστής πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ υπερασπίζεται την παγκοσμιοποίηση.  Αντίθετα, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντ. Τραμπ υψώνει τείχη προστατευτισμού. Η ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία δηλώνει επιτέλους «Τέλος στο καταστροφικό δόγμα της λιτότητας».

O Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τις δεσμεύσεις του

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μετά από μια πολυκύμαντη και από κάθε άποψη ενδιαφέρουσα εσωκομματική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 400.000 μέλη.

Άλλο αγρότης στο Κουτσοπόδι κι άλλο εποχικός σερβιτόρος στη Μύκονο

Τρεις μέρες σε ένα σπίτι αγροτών στην Αργολίδα τότε που χιόνιζε ήταν η έμπνευση για το άρθρο που υπογράφει ο Στέλιος Ελληνιάδης στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» με τίτλο: «Πολιτισμός: Άλλο στη Λοζάνη κι άλλο στην Κοζάνη!».

Του πονηρού του βλάχου...

Αν γιόρταζαν όλοι οι  ανθρώπινοι  χαρακτήρες, προχθές θα  ήταν  η  ονομαστική  του «Βλάχου  του  πονηρού» ! «Κινητή  εορτή»  βέβαια,  που επανέρχεται  κατά  βούληση και  μας   εμπλουτίζει  το  εορτολόγιο!  Εκεί όπου  απαιτείται  προσχηματικά από  την  περίσταση έχει και  την  πανηγυρική  της!!

Πολύπρακτη  βέβαια θεατρική  παράσταση   αλλά  με  σημασία.

Τα 80 's στο Ναύπλιο δεν ήταν καλτ

Για πολλούς η επιστροφή στα eighties είναι η νέα μόδα. Για μένα είναι επιστροφή στα παιδικά μου χρόνια. Και λυπάμαι να πω ότι τα αφιερώματα και οι βραδιές με άρωμα της δεκαετίας του ’80 χάνουν την ψυχή των χρόνων εκείνων, που εγώ τα θυμάμαι σαν άχρονη διαρκή πραγματικότητα γιατί ό,τι γράφεται στα βήματα αυτά του ανθρώπου είναι σινικό τατουάζ. Και η ουσία των τρυφερών χρόνων τη δικής μας γενιάς είναι ότι οι μεγαλύτεροι μας προετοιμάζατε για έναν κόσμο που δεν υπήρχε. Και δεν είναι (μόνο) καλτ!

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα