Απόφαση του ΣτΕ προστατεύει ασφαλισμένους με αναπηρία

Με απόφαση του Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι όταν η δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή κρίνει επί προσφυγής ασφαλισμένου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κατά γνωματεύσεως της πρωτοβάθμιας επιτροπής δεν δύναται να καταστήσει χειρότερη τη θέση αυτού. Αν η δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή κρίνει ότι η ιατρική αναπηρία του ασφαλισμένου πρέπει να προσδιορισθεί σε ποσοστό υψηλότερο εκείνου που προσδιόρισε η πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή, θα δεχθεί την προσφυγή και θα καθορίσει το κατά την κρίση της προσήκον ποσοστό της ιατρικής αναπηρίας του ασφαλισμένου.

Η χαμένη ... τιμή των σκουπιδιών!

Οι  σκοπιμότητες στο  ζήτημα των  σκουπιδιών  πάνε  και  έρχονται ! Καιρός  τώρα όλο  αυτό  το  διαπλεκόμενο αόρατο πλην  όμως υπαρκτό σύστημα προσπαθεί με τη  μέθοδο της στρέβλωσης  να πείσει τους  ιθαγενείς ότι  η ΤΕΡΝΑ μας κάνει  και χάρη !

Από  κοντά  και  οι  απίθανοι σερβιτόροι  της  σανοφαγίας με  το  αζημίωτο  ή  όχι, αυτό δεν  έχει  σημασία!

Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

Ομιλούμε για αναγκαιότητα Ανάπτυξης του τόπου, περί αναγκαιότητας άμεσων και επιταχυνόμενων Επενδύσεων, πλέον ύστερα και από το χθεσινό Eurogroup εμφανίζεται από την κυβέρνηση ότι το χρέος θα είναι άμεσα συνυφασμένο με τους δείκτες Ανάπτυξης.

Πως ζητάμε όμως εξέλιξη και ανάπτυξη όταν βασικές δραστηριότητες που αποδεδειγμένα θα φέρουν ανάπτυξη παραμένουν σε έλλειψη μιας ίσως τελικής υπογραφής…?

Επανέρχομαι για πολλοστή φορά στην ανάγκη άμεσης εκμετάλλευσης του Αεροδρομίου Τρίπολης για εμπορικούς αλλά και τουριστικούς σκοπούς.

Ο Επιμελητής Ανηλίκων Ναυπλίου προειδοποιεί για «παιχνίδια» αυτοκτονίας

Το Blue Whale Challenge (Μπλε Φάλαινα) είναι μία μορφή εγκλήματος που διαπράττεται μέσω διαδικτύου (cybercrime), κατά το οποίο οι νέοι - θύματα αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν μια σειρά δοκιμασιών – προκλήσεων βαθμιαίως αυξανόμενης δυσκολίας κι επικινδυνότητας, η οποία καταλήγει στην αυτοκτονία. Είναι λοιπόν εξ αρχής πρόδηλο ότι ο ευρέως διαδεδομένος χαρακτηρισμός της «Μπλε Φάλαινας» ως «παιχνιδιού» είναι τουλάχιστον ατυχής, αν όχι επικίνδυνος.

Επεξεργασία νερού Aναβάλλου για ύδρευση: H ευθύνη των Aργολιδέων πολιτών

Σε κάποια άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα και ήθη, η αποκάλυψη σκανδάλου οδηγεί σε χαρακίρι. Εκεί όμως την τιμή και την υπόληψη την έχουν πάνω απ’ όλα. Σε κάποιες άλλες χώρες σε ανάλογες καταστάσεις οι υπαίτιοι σκανδάλων, σπατάλης δημοσίου χρήματος και κακοδιαχείρισης παραιτούνται και πολλές φορές αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα μας, το λίκνο της δημοκρατίας, το πολύ-πολύ να καταψηφιστούν στις επόμενες εκλογές.

Ορυκτός Πλούτος, ασφαλιστικό και απασχόληση

Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από μνημόνια και δανειστές, πρέπει με καθαρό και σαφή τρόπο να εντοπίσουμε νέες πηγές εθνικού πλούτου και νέες προοπτικές δημιουργίας θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Οι Ορυκτές Πρώτες Ύλες, τα εθνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, οι αγωγοί φυσικού αερίου και η μετεξέλιξη της χώρας στη μεγαλύτερη τεχνική βάση της Μεσογείου για κατασκευή, συντήρηση κι επιδιόρθωση εξεδρών άντλησης και αγωγών, αποτελούν τη μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση για ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο.

Τριπλό χτύπημα στον αγροτικό τομέα - του Δημήτρη Κοδέλα

Η χώρα βουλιάζει και ο πληθυσμός της μαζικά φτωχοποιείται. Το πολιτικό προσωπικό σε συνεργασία με τους δανειστές, διαγκωνίζεται για τη δική του επιβίωση πάνω στα κοινωνικά ερείπια. Ο Σόιμπλε, πανευτυχής που βρήκε την καλύτερη κυβέρνηση και την καλύτερη αντιπολίτευση για να εκτελεστεί η …δουλειά, είναι έτοιμος να κρεμάσει πορτραίτα τους στην Bundestag.

Σελίδες

Ο καιρός στην Αργολίδα