home design 800x400
home design 1170Χ320

Λεωνίδιο: Με επιτυχία το 6ο τουρνουά Open Beach Volley

Το πρώτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο πανηγύρισαν στο NOTIA KYNOURIA OPEN BEACH VOLLEY ο Σπύρος Καλούδης με τον Αίαντα Παπαδάκο και η Μυρτώ Καλαμαρίδου με την Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Λεωνίδιο: Με επιτυχία το 6ο τουρνουά Open Beach Volley
beach volley Πλάκα Λεωνιδίου

Το 6ο τουρνουά OPEN του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πλάκα Λεωνιδίου, προσφέροντας στους θεατές τρεις ημέρες γεμάτες όμορφους αγώνες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Οι τελικοί ήταν συναρπαστικοί και κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Το πρώτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο πανηγύρισαν στο NOTIA KYNOURIA OPEN BEACH VOLLEY ο Σπύρος Καλούδης με τον Αίαντα Παπαδάκο και η Μυρτώ Καλαμαρίδου με την Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

Στους άνδρες, ο Αίαντας Παπαδάκος και ο Σπύρος Καλούδης σημείωσαν σημαντική πρόοδο, κερδίζοντας το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον τελικό επικράτησαν του Κώστα Βένιου και του Αντώνη Καρύκα με 2-1 σετ (21-14, 17-21, 15-13), εμποδίζοντας το νεαρό δίδυμο να κερδίσει το δεύτερο τους χρυσό μετάλλιο για το 2024.

Στις γυναίκες, η Μυρτώ Καλαμαρίδου και η Ελπίδα Πιτσιγκώνη αντιμετώπισαν την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με πολλές ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Τελικά, οι Θεσσαλονικιές Καλαμαρίδου και Πιτσιγκώνη κατέκτησαν την πρώτη θέση με 2-1 σετ (19-21, 21-18, 15-05).

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μανώλης Δολιανίτης, απένειμε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Νικόλαου Τριανταφύλλου, κα. Σοφία, για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και το βόλεϊ. Ο κ. Τριανταφύλλου υπήρξε αφοσιωμένος στο άθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Η συνεργασία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, της ΕΟΠΕ και της Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ, η οποία είχε τον συντονιστικό ρόλο, εξασφάλισε την παροχή όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων στους αθλητές και συνοδούς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την άψογη οργάνωση. Το τουρνουά μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming από το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων (PNA) σε παραγωγή της HIT MEDIA.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis