home design 800x400
home design 1170Χ320

Φωτιά στην Ύδρα: 13 συλλήψεις για τα πυροτεχνήματα – Κατασχέθηκε το σκάφος

Συνελήφθησαν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού την οποία είχε νοικιάσει παρέα 17 ατόμων από χώρα του εξωτερικού
Φωτιά Ύδρα

Συνελήφθησαν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στην Ύδρα, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παράλληλα, κατασχέθηκε το σκάφος.

Οι 13 συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Κυριακή 23 Ιουνίου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Το τουριστικό σκάφος «Περσεφόνη» είχε νοικιάσει παρέα 17 ατόμων από το Καζακστάν.

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική

Όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα στην ανακοίνωσή του:

«Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024. Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Στο μεταξύ, στη Βουλιαγμένη κατέπλευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) το τουριστικό ενοικιαζόμενο σκάφος «Περσεφόνη» για το οποίο υπάρχουν καταθέσεις στις λιμενικές αρχές της Ύδρας ότι από αυτό έπεσαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά το βράδυ της Παρασκευής.Το σκάφος δεν έδεσε στη μαρίνα, αλλά ήταν αγκυροβολημένο, ανοικτά έξω από τη μαρίνα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis