home design 800x400
home design 1170Χ320

Ημέρα γνωριμίας με το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο στο Άργος

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν ως προς τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια που διαθέτει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους
ergastiriako kentro argous

Το 1ο  Εργαστηριακό Κέντρο Άργους ιδρύθηκε το 1985 και εξυπηρετεί με την διάθεση των εργαστηρίων που λειτουργούν σε αυτό, σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Με γνώμονα την εξωστρέφεια και με την πεποίθηση ότι οφείλει να διευκολύνει τη διάχυση της γνώσης, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους οργανώνει ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 – 21:00, στις εγκαταστάσεις του στο 2ο χλμ Άργους – Ναυπλίου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε υποψήφιους/-ες μαθητές/-τριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Άργους, υποψήφιους/-ες σπουδαστές/-τριες της ΣΑΕΚ (πρώην Δ.ΙΕΚ) Άργους και υποψήφιους/-ες σπουδαστές/-τριες του Μεταλυκειακού Έτους Μαθητείας.

Η πρόσκληση απευθύνεται παράλληλα και στους ενδιαφερόμενους φορείς που επιθυμούν να γνωρίσουν τους εργαστηριακούς χώρους, τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό και τις δυνατότητες για προσφορά άτυπης επαγγελματικής εκπαίδευσης (σεμινάρια, καταρτίσεις, πιστοποιήσεις κτλ) μέσω των υποδομών της Σχολικής Μονάδας.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν ως προς τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια που διαθέτει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, ανά τομέα και ειδικότητα τεχνικής εκπαίδευσης και θα ξεναγηθούν στα εργαστήρια ενδιαφέροντός τους από τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis